Връщане и замяна

NAGGA ви препоръчва да се запознаете с и да спазвате препоръчителните грижи (виж тук), за да може осигурите дълготраен живот на вашите NAGGA ризи

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Връщането на всяка стока закупена онлайн може да бъде върната в рамките на 30 календарни дни след доставка, без причина, в оригинално състояние, неупотребявана и неизменяна, както диктува българското законодателство в Закона за Дистанционна Търговия (виж закона тук). 

При връщане в рамките на 30 календарни дни след доставка, клиентът има право да избере между замяна за друга стока (на стойност равна или по-голяма от закупената) или възстанояване на заплатената сума. Възстановяването на сумата става по оригиналния начин, по който е настъпило плащането. 

Не подлежат на връщане и замяна стоки, които са били видимо употребявани, повредени по невнимание или изменяни по какъвто и да е начин. 

Подлежат на връщане и замяна стоки, които са очевиден резулатат от некачествена изработка или фабричен дефект. 

Възстановяване на заплатена сума се предлага единствено в рамките на 30-те календарни дни, упоменти от Закона за Дистанционна Търговия. След изтичане на законовия срок, клиентът може единствено да замени стоката за друга по избор, на цена равна или по-голяма от първоначално заплатената сума.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАМЯНА

Всяка стока подлежи на замяна извън 30-те календарни дни, упоменати от Закона за Дистанционна Търговия, но не повече от 6 месеца след закупуване.

Подлежат на замяна стоки, които са повредени в следствие на очевидно некачествена изработка или фабричен дефект.

Стоки, които са били третирани по неподходящ начин, не подлежат на замяна.

Приема се, че клиентът се е запознал с препоръчителните грижи, които търговецът описва тук и съвестно ги спазва