Ушити за вас

Добре ушитата дреха е цяла наука, но с три вечни правила- прецизен подбор на платове, правилна конструкция, изпълнение без компромис.

Преди въвеждането на нов NAGGA модел сме възприели практиката на тестово изпълнение на изделията от различни платове. Така изпитваме реалната крайна визия на ризите, които предлагаме, удобството от носенето на дрехата и силата на излъчването на модела, което различните материи придават. Тестовото изпълнение на мостра може да достигне до месец преди моделът да бъде включен в каталога на NAGGA.

Винаги използваме ръчно кроене на моделите от професионалист-крояч за сигурност на линията и дълъг живот на дрехата, защото вярваме, че добре скроената дреха подчертава силните страни на фигурата и прикрива недотам ласкателните.

Всяка закупена от вас NAGGA риза се изработва в срок от 7 дни и преминава през прецизна изработка на професионалисти шивачи с внимание до последния бод!

Прецизен котрол съпътства изпълнението на всеки артикул от постъпването на поръчка до последния детайл от пакетирането на изделието.

Затова и всяка NAGGA риза излъчва доверие.