Семпли и истински

Линията на NAGGA  е семпла и изчистена, базова, но отличителна. За ежедневни модели търсим елегантност постигната през прави силуети, лесни за комбиниране и силно желани за притежание ризи, които всяка дама със сигурност търси за гардероба си.

Бърз избор сутрин за работа, лесно решение за вечеря с приятели, риза без претенция, но с готина визия, която да носите със самочувствие - това със сигурност е знак за търсене в стил NAGGA.

 

 

 


Простотата на моделите оставя поле за изява на индивидуалните ви стилови характеристики. Аксесоар, любим цвят или аромат- който и да е запазеният знак на вашето представяне,  NAGGA ще го подчертае с финес и чистота.За специалните ви моменти избираме комбинация от ефектни елементи, които разграничават от популярното представяне. Нестандартна яка, смел маншет, пагон или просто копче-бижу -ризите NAGGA  не крещетят, но оставят всички около вас с усещането за безупречно присъствие и стил. С NAGGA можете да сте истински себе си в бяло.

Интервю в сряда, среща с клиент, рожден ден, а защо не и парти на плажа- NAGGA винаги има какво да предложи. NAGGA е инвестиция.