ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА И ИЗПОЛЗВАНЕ

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА И ИЗПОЛЗВАНЕ

1. ВЪВЕДЕНИЕ

Този документ (заедно с документите, споменати тук) установява общите условия, които уреждат използването на уебсайт www.naggawear.com и закупуването на продукти чрез него.

NAGGA препоръчва внимателно да се запознаете с условията, нашата политика за "бисквитки" и политиката за поверителност (съвместно наричани по-долу, "политики за защита на данните"), преди да използвате уебсайт www.naggawear.com.

 Когато използвате този уебсайт или поръчвате чрез него, сте обвързани с тези условия и нашите политики за защита на данните. Ако не сте съгласни с условията и с политиките за защита на данни, не използвайте този уебсайт.

Тези условия могат да бъдат изменяни. Ваша отговорност е да ги преглеждате периодично, тъй като условията към момента на използване на уебсайта или на сключване на съответния договор (както са определени по-нататък) са условията, които се прилагат.

2. ИДЕНТИФИКАЦИЯ

“НАГА КЛАС“ ООД е търговско дружество, вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията при Министерство на Правосъдието, със седалище и адрес на управление: гр. София, район Лозенец, жк Витоша, ул. Йордан Радичков 5Г, ет.1, ап.3, с ЕИК: 205123418, тел.: 0884373766, 0894645740; e-мейл адрес: naggawear@gmail.com

NAGGA е търговска марка на “НАГА КЛАС“ ООД.

В този документ “НАГА КЛАС“ ООД ще бъде наричано за краткост “NAGGA” и „ТЪРГОВЕЦ“

 3ВАШИТЕ ДАННИ И ВАШИТЕ ПОСЕЩЕНИЯ НА ТОЗИ УЕБСАЙТ

Информацията или личните данни, които ни предоставяте, ще се обработват в съответствие с политиките за защита на данните. Когато използвате уебсайт www.naggawear.com, вие се съгласявате с обработката на информация и детайлите и заявявате, че цялата предоставена информация и подробности са верни и отговарят на действителността.

NAGGA  ви гарантира конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите общи условия. NAGGA  защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, NAGGA  може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.
NAGGA  се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. NAGGA има задължение да предостави информацията по силата на закона.

4. ИЗПОЛЗВАНЕ НА НАШИЯ УЕБСАЙТ

Когато използвате уебсайт www.naggawear.com и правите поръчки чрез него, вие се съгласявате:

 • Да използвате уебсайт www.naggawear.com, за да правите само законово валидни запитвания и поръчки.
 • Да не правите никакви фалшиви или измамни поръчки.
 • Да ни предоставите вашия имейл адрес, пощенски адрес и/или други координати вярно и точно. Вие също се съгласявате, че можем да използваме тази информация за връзка с вас по отношение на вашата поръчка, ако е необходимо (вижте нашата политика за поверителност).
 • Когато заявите поръчка чрез уебсайт www.naggawear.com, вие заявявате, че сте над 18-годишна възраст и имате законно право да сключвате обвързващи договори.

 5. ПОКУПКО- ПРОДАЖБА

За да направите поръчка, трябва да изберете артикул от каталога на NAGGA, да го добавите в количка. След като сте избрали всички артикули, които искате да купите, те ще бъдат добавени към вашата кошница. Следващата стъпка ще бъде да обработите поръчката и да извършите плащането. За тази цел трябва да следвате стъпките на процеса за покупка, като посочите или проверите информацията, поискана във всяка стъпка. Освен това по време на процеса на покупката, преди плащането, можете да промените информацията за вашата поръчка.

След завършване на поръчката ще получите имейл, потвърждаващ получаването на вашата поръчка ("Потвърждение на поръчката"). Ще бъдете информирани по имейл, в който ще потвърдим, че поръчката е била изпратена ("Потвърждение на поръчката") след като вашата риза е ушита.

На уебсайт www.naggawear.com е налична функционалността за закупуване на стоки като гост. При този тип покупка ще ви бъде поискана само такава информация, която е от съществено значение за обработката на вашата поръчка. След приключване на процеса на покупката, можете да продължите да пазарувате като нерегистриран потребител.

 6. НАЛИЧНОСТ НА ПРОДУКТИ

Всеки поръчан артикул от уебсайт www.naggawear.com се изработва и доставя в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката и нейното заплащане.

Ние си запазваме правото да премахваме всеки продукт от този уебсайт по всяко време и да премахваме или променяме всеки материал или съдържание от него. Въпреки че винаги ще правим всичко възможно да обработваме всички поръчки, може да има изключителни обстоятелства, които ни принуждават да откажем обработката на поръчка, след като сме изпратили потвърждение за поръчката. Ние си запазваме правото да извършваме това по всяко време.

Ние не носим отговорност пред вас или пред трети лица за премахване на който и да е продукт от този уебсайт, или за премахване или модифициране на който и да е материал или съдържание от уебсайта или за това, че не сме обработили поръчка, след като сме изпратили потвърждение на поръчката.

7. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Уебсайт www.naggawear.com  предлага следните начини за плащане:

 • с наложен платеж- заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е когато куриер ви посети на избрания от вас адрес и лично ви предаде закупената от NAGGA стока. 
 • с карта- Visa, Visa electron, Mastercard, American Express
 • по банков път с платежно нареждане или онлайн банкиране - Online Banking. Необходимо е да направите превод на сумата себестойност на направената поръчка по фирмената сметка на магазина. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод. 

  НАГА КЛАС ООД
  Про Кредит Банк

IBAN сметка: BG22PRCB92301050694201
SWIFT BIC код: PRCBBGSF

8. ДОСТАВКА

NAGGA доставя закупените от вас продукти за своя сметка в рамките на 7 дни от датата на постъпила потвърдена поръчка. В случай, че не бъдете намерени на посочения от вас адрес за доставка, NAGGA прилага правилата на куриерските компании партньори- Еконт и Спиди.

9. ЦЕНА И ПЛАЩАНЕ

Цената на продуктите ще бъде определена по всяко време на нашия уебсайт, освен в случай на очевидна грешка. Въпреки че ние правим всички усилия, за да гарантираме, че показаните на уебсайта цени са правилни, може да възникне грешка. Ако открием грешка в цената на който и да е от продуктите, които сте поръчали, ще ви информираме възможно най-скоро и ще ви дадем възможност да потвърдите вашата поръчка на правилната цена или да я анулирате. Ако не успеем да се свържем с вас, поръчката ще се счита за анулирана и всички платени суми ще ви бъдат възстановени в пълен размер.

Всички цени на уебсайт www.naggawear.com са крайни.

10. ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Връщането на всяка стока закупена онлайн от уебсайт www.naggawear.com може да бъде върната в рамките на 30 календарни дни след доставка, без причина, в оригинално състояние, неупотребявана и неизменяна

При връщане в рамките на 30 календарни дни след доставка, клиентът има право да избере между замяна за друга стока (на стойност равна или по-голяма от закупената) или възстанояване на заплатената сума. Възстановяването на сумата става по оригиналния начин, по който е настъпило плащането. 

Не подлежат на връщане и замяна стоки, които са били видимо употребявани, повредени по невнимание или изменяни по какъвто и да е начин. 

Подлежат на връщане и замяна стоки, които са очевиден резулатат от некачествена изработка или фабричен дефект. 

Възстановяване на заплатена сума се предлага единствено в рамките на 30-те календарни дни, След изтичане на законовия срок, клиентът може единствено да замени стоката за друга по избор, на цена равна или по-голяма от първоначално заплатената сума.

 11. СЪБИТИЯ ИЗВЪН НАШИЯ КОНТРОЛ

NAGGA не носи отговорност за каквото и да е неизпълнение или забавяне в съответствие с някое от задълженията, което поемаме по договор, когато то е причинено от събития, които са извън нашия разумен контрол ("Форсмажорни обстоятелства").

Форсмажорните обстоятелства включват всяко действие, събитие, неупражняване, пропуск или злополука, която е извън нашия разумен контрол, включително, между другото, следното:

 1. Стачка, локаут или други форми на протест.
 2. Граждански размирици, бунт, нашествие, терористична атака или терористична заплаха, война (обявена или не) или заплаха или подготовка за война.

iii. Пожар, експлозия, буря, наводнение, земетресение, срутване, епидемия или други природни бедствия.

 1. Невъзможността да се използват влакове, кораби, самолети, моторен транспорт или други средства за транспорт, публични или частни.
 2. Невъзможността за използване на публични или частни телекомуникационни системи.
 3. Актове, укази, закони, наредби или ограничения на което и да е правителство или публичен орган.

vii. Стачка, повреда или авария в морски или речен транспорт, пощенски транспорт или всякакъв друг вид транспорт.

Приема се, че нашите задължения, произтичащи от договори, са прекъснати по време на периода, през който форсмажорните обстоятелства остават в сила и ще ни бъде дадено удължаване на периода, през който да изпълним тези задължения с време, равно на времето, през което продължава положението на форсмажорни обстоятелства. Ние ще предоставим всички разумни

ресурси да сложим край на положението на форсмажорни обстоятелства или да намерим решение, което ни позволява да изпълним нашите задължения според договора въпреки положението на форсмажорни обстоятелства.

12. ИЗМЕНЕНИЯ

Ние имаме право да преглеждаме и променяме тези условия по всяко време.

Вие подлежите на политиките и условията в сила към момента, в който използвате този уебсайт или правите което и да е поръчка, освен в случаите, когато със закон или решение на правителствени юридически лица трябва да направим промени със задна дата в споменатите политики, условия и политика за поверителност. В този случай възможните промени също ще засегнат поръчки, направени преди това от вас.

 

 13. ПРИЛОЖИМО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И ЮРИСДИКЦИЯ

Използването на нашия уебсайт и договорите за покупка на продукт чрез посочения уебсайт се уреждат от испанското законодателство.

Всеки спор, който възникне или е свързан с използването на уебсайта или горепосочените договори, ще е предмет на неизключителната юрисдикция на съдилища в Испания.

Ако сключвате Договора като потребител, нищо в тази клауза няма да засяга правата, които имате, както са признати във всяко приложимо законодателство в тази област.