Грижа за вашата NAGGA риза

 

Ризите NAGGA са изработени от подбрани тъкани на ленена и памучна основа, за да ви осигурят максимален комфорт и висока функционалност. Естествените материи имат сравнителните предимства да са по-приятни на допир, да ползволяват на кожата ви да диша и да не задържат влага. Когато избираме красивите и фини тъкани, ние знаем, че те изискват особено внимание и грижа. За безупречен изглед и дълъг живот на вашите NAGGA препоръчваме:

 

  1. Съхранявайте белите си ризи на закачалка и в плика за дрехи, който получавате при доставката на вашата NAGGA.
  2. По възможност съхранявайте NAGGA ризите си на хладно, сухо и добре проветрено място, защитено от пряка слънчева светлина.
  3. Винаги следвайте инструкциите за пране, сушее и гладене, описани на хартиения етикет на закупената от вас риза. На продуктовите страници на www.naggawear.com винаги можете да намерите описани подходящите условия за пране, сушене и гладене на всеки отделен артикул.
  4. За ризи, за които е подходящо пране в домашни условия, спазвайте правилото да не смесвате бяло пране с цветно. Уверете се, че сте разгънали прането, преди да го сложите в пералната машина. Избирайте щадящи препарати, деликатен режим на пране и центрофугиране.
  5. Простирането на силно, директно слънце, никога не е добре за белите ризи.
  6. Важно е преди сушене да оправите дрехата, най-добре е да я поставите на закачалка и да я сушите закопчана като пригладите дълбоките гънки. Препоръката е особено важна за NAGGA ризи с по-сложна кройка и/или екстравагантни елементи.
  7. Избягвайте да пръскате парфюми, парфюмна вода и лосиони директно върху NAGGA ризите си.
  8. Гладете NAGGA ризите си леко влажни, особено когато сте закупили ленени модели.

  NAGGA ви напомня, че не можем да гарантираме и не носим отговорност за трайността и вида на изделията, ако не се спазват препоръчителните грижи. Не подлежат на замяна и връщане изделия, които видимо са били поддържани и третирани по неподходящ и противопоказателен начин.

  Носете белите си ризи с желание и самочувствие, грижете се за тях с отношение! Те ще ви се отплатят с дълъг и пълноценен живот.