Естествени материали

Доверието в качеството на естествените материи е проверено във времето. Ако за нас NAGGA е емоция, то за вас със сигурност на първо място ще е материята, която носите непосредствено върху тялото си. Затова избрахме да предадем нашата емоция през усещането за приятната мекота на естествените материи с щипка мисъл и грижа за здраве.

Ризите NAGGA се изработват изключително от платове на естествена основа- лен и памук. В пролетно-летния сезон, ризите от памук позволяват на кожата да „диша“ затова тялото се чувства свободно и естествено в дрехата. В студените дни обаче нишките на памука спомагат за поддържането на телесната температура.

В борба да наложим качество на облеклото посегнахме и към иначе претенциозния лен. Той е по-лек, по-здрав и малко по-твърд от памука. Няма попивателните му свойства, но също позволява на тялото да диша и държи хладно. Безспорен избор за горещи дни, а и за класна визия.

Мачкаеми, но абсорбиращи, по-трудни за поддръжка, но с повече грижа за комфорта и здравето на тялото, това е правилният избор на материи за риза. Ние познаваме предимствата на синтетичните тъкани, но предпочитаме те да са в минимален процент от състава на платовете, с които работим, защото знаем, че така ще облекчим ежедневната поддръжка на вашите NAGGA ризи.