NAGGA се роди спонтанно, но закономерно - като отражение на личния ни стил, от потребност за забавление и в търсене на отговорно предизвикателство. Знаем, ще кажете, че тези три неща са трудно съвместими - но позволете да не сме съгласни!

NAGGA комбинира емоцията от търсенето на себе си сред тренди модели с вечната дамска потребност да изглеждаме наистина добре в дрехите си. Отговаря на разнообразни модни предпочитания като ги съчетава с вечни класически елементи. Разкрива силата на естествените материи и ефектните кройки и това е нейният бунт срещу масовото предлагане.

NAGGA разказва истории- всеки ден, в който носите NAGGA e символ на вашата индивидуална интерпретация на тема дамска бяла риза!

01. Кои сме ние

Ние сме две NAGGAs с различен житейски път и професионални занимания, които се намериха случайно и съвършено естествено, за да заработят в синхрон. Създадохме NAGGA с отношение и отговорност, за да задоволим модните потребности на дами с вкус към различното и усет за трайното.

02. Какво правим

Споделяме представата си за стандарт в предлагането на основен елемент от дамския гардероб- бялата риза!  Работим с вярата,че всяка дама заслужава да носи със самочувствие своята NAGGA. Вече знаем, че NAGGA лесно се превръща в любимата риза на всеки, който е достатъчно смел да ни носи.

С ГРИЖА ЗА

NAGGA подбира грижливо материи на естествена основа за вашия комфорт и здраве. С благодарност и удоволствие отделяме средства от всеки  закупен продукт за да се грижим за природата, от която текстилната индустрия активно черпи ресурси. NAGGA подкрепя EOCA (European Outdoor Conservation Association).

За Контакт

  • The World
  • +0894645740
  • naggawear@gmail.com
  • Mon - Sat: 9:00 - 18:00