Лора - "Бялата риза за бизнес средата е еквивалент на малката черна рокля"

Лора -

Лора е една прекрасна и достойна NAGGA, която реши да ни се довери и да си поръча една от нашите непубликувани модели. Тя е първият ни клиент, който споделя своят стил и мнение за "NAGGA под прожектора."

И така, нека преминем към важната част... 

Как се казваш?

 First things – first Казвам се Лора.

С какво се занимаваш?

Работя в сферата на IT, както голяма част от младите хора днес. Участвам в управлението на IT проекти за клиенти, позиционирани на глобално ниво. Намирам работата си за интересна, вълнуваща и изпълнена с предизвикателства.

 

Колко често посягаш към бялата риза?

Бялата риза за бизнес средата е еквивалент на малката черна рокля при вечерените тоалети. Аз лично нося бяла риза сравнително често, макар и не всеки ден. Благодарение на Naggawear успях да открия още една страна на бялата риза – подходяща за ежедневието, както и за излизане вечер! Моделът, с който позирам може да бъде елегантно пристегнат с колан и съчетан с хубаво бижу, но може също така да бъде без колан, прибран в дънките и подходящ за маратонки. Едно мога да кажа със сигурност – тялото ми обикна материята, която за късмет дори не се мачка.

Имаш ли любим сет, който включва бяла блуза/риза?

Опеределно ДА! За мен това е бяла блуза или риза с дънки. Дължината на ръкава зависи от сезона разбира се - лятото нося ризи с къс или без ръкав, зимата - с дълъг. Обожавам също комбинацията на бяла риза с пуловер отгоре – харесва ми визията, в която яката изпъква стилно над пуловера.

Кой е акцентът във визията ти, който в най-голяма степен те определя като стил?

Несъмнено това са бижутата. За мен те винаги са семпли, но издават усет за красиво и същевременно ненатрапчиво усещане за стил. Доста често добавям и шал като финален щрих към визията.

Какво те накара да избереш NAGGA риза?

Естествената материя, нейната лекота и непринудена, но същевременно изискана визия са причините да се спра на Nagga. Бих ги препоръчала на всеки ценител на качествените дрехи. Пък и чувството околните да се обръщат след мен, когато се разминаваме допълнително потвърждава добрия избор и освежава деня ми.


Остави коментар

Моля, имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани